Tips på skönhetstidning – Amelia hår och skönhet

Skönhetstidningen Amelia hår och skönhetNu är jag tillbaka från Gutarnas förlovade land. Har hunnit med en sväng upp till Östersund också. Där fann jag varken storsjöodjuret eller andra fascinerande hittepå-djur. Däremot hittade jag en skönhetstidning som jag vill tipsa er om – Amelia Hår och Skönhet. Pardon my french, men den är skitbra rent ut sagt. Gillar du smink och annat i skönhetsväg så är tidningen något för dig.

Amelia Hår och Skönhet innehåller allt från sminkguider till produkttester. Är du lika nyfiken och snokig som jag kommer du gilla artikeln om kändisarnas måste-ha-produkter. Ett reportage där flera kända svenskar berättar om sina räddare-i-nöden-produkter och vad som gömmer sig i deras badrumsskåp.

Något jag saknar är information om prenumerationer. Saknar även info om när nästa nummer kommer ut i handeln. Har letat med ljus och lykta i tidningen men hittar ingenting! Är det kanske bara en specialtidning? Kanske inte kommer fler nummer? Någon som vet?


Det här inlägget postades i Hår, Hud, Naglar, Parfym, Smink och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tips på skönhetstidning – Amelia hår och skönhet

 1. Veronica skriver:

  Det är en specialtidning, den kommer ut regelbundet men lite mer sällan än vanliga tidningar. Typ en gång per kvartal eller halvår till och med. Kolla in någon sida för prenumerationer på nätet, tex Tidningskungen.se, där kan de kanske ha den.

  • Hittade den inte hos Tidningskungen. Surfade in på Amelias hemsida och där stod det att specialtidningarna endast kommer ut 1 gång per år. Buhuhu… (det där ska föreställa gråt :-)). Däremot fanns Daisy Beauty hos tidningskungen och då blev jag lite gladare. Är nyfiken på den, har inte läst den ännu. Har du?

   Tack för infon i alla fall.
   Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *