Svart ögonskugga MUS microshadow Jubilee

MUS microshadow jubilee

Igår var jag inne på Make Up Store och köpte en ögonskugga som jag har suktat efter länge. Jag har letat med ljus och lykta efter en svart ögonskugga som varken blir fläckig eller grådassig. Nu har jag gjort slag i saken och köpt MUS microshadow Jubilee, en svart ögonskugga med guldskimmer. Guldskimret borde mjuka upp det svarta och skapa en mjukare ton. Vi får se. Imorgon tänkte jag testa den. Lägger upp en EOTD (eye of the day) senare så får ni se resultatet. Finns det någon som har testat Make Up Stores Jubilee och vad tyckte ni om ögonskuggan?

By the way… nu är jag med EOS! Fick en Canon EOS 500d i examenspresent av min kära mor igår. Mer om den i ett senare inlägg…

Uppdatering 1: Nu har jag testat ögonskuggan. Kolla in sminkningen i mitt nya inlägg.
Uppdatering 2: Nu finns ännu fler sminkningar med MUS Jubilee inkl. sminkguide. Följ länken för att se bilder och sminkguiden.


Det här inlägget postades i Smink och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *