Studio Total – sanning eller myt?

Fick ett mail härom dagen från Tomas Mazetti, creative director på Studio Total. I mailet stod det att Studio Total har designat egna rum och flyttar in på Hotell Malmen i helgen. Detta ska firas med öppet hus och en stor fest. Kul tänkte jag och kände mig utvald!? Till saken hör att Studio Total har varit med i en rad olika PR-trick så det är med en smula skepticism som jag undrar om denna fest verkligen äger rum eller om det är ett påhittat PR-jippo.

Pressbild från Studio Total

Tittar man på eventet som finns upplagt på Facebook så är det ca 2300 personer som har tackat ja. Studio Total har gång på gång skickat ut mail där de uppmanar alla att adda sig till eventet annars kommer man inte in. Även om du har addat dig så är det inte säkert att du blir insläppt. Studio Total har hypat upp denna fest nåt så in i norden så det nästan är komiskt. Men sanningen är att jag börjar tvivla starkt på om detta är sant. Är det kanske så att de försöker hålla levande myten om sig själva? Hur som helst, all cred till dem för nyskapande marknadsföring!

”Studio Total är ett hemlighetsfullt och omtalat reklamkollektiv i Malmö. Inriktningen är nyskapande marknadsföring…   …Under 2010 har Studio Total väckt debatt med en reklamfilm för Arvikafestivalen där två tjejer onanerade framför sina egna kameror och genom att elda upp 100 000 kronor åt Feministiskt Initiativ i en kampanj för att uppmärksamma löneskillnader mellan män och kvinnor. (Wikipedia)”

Rävjägarn skriver på samma tema i sin blogg. Läs mer…
[adrotate banner=”28″]


Det här inlägget postades i Inredning, Off topic och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *