Smink – Ögonskuggspalett från Eleven

Eleven 120 Colour Eye Shadow SetJust nu drömmer jag om en ögonskuggspalett från Eleven.se. Jag är väldigt sugen på att klicka hem en palett NU, genast, bums! Underbara små konstverk. Men jag har så svårt att bestämma mig.

Ögonskuggorna säljs av ett flertal sminkbutiker på nätet. Men jag tänker beställa från Eleven.se. Dels för jag är med i deras affiliateprogram men också för att de verkar vara pålitliga. Har surfat runt bland sminkbloggare och letat recensioner. Många anser att Eleven är en pålitlig webbutik med schysst smink, service och snabba leveranser. Flera skönhetsbloggare skriver dessutom att butiken brukar skicka med prover. Det är ju aldrig fel att få varuprover. En möjlighet att testa något nytt.

För att återgå till ögonskuggorna… Vilken palett ska jag välja? Vilken palett ger flest kombinationsmöjligheter? Jag vill ha både skimriga och matta ögonskuggor. Men jag vill inte ha för många blå eller lila nyanser. Jag passar inget vidare bra i dessa färger. Svart, brunt, grått, grönt, rött, gult och rosa that’s my style!

Vad tycker ni om dessa ögonskuggspaletter? Någon som har en sådan hemma? Vilken palett valde ni? Är de värda pengarna? Kommentera gärna och berätta om er favoritpalett.

Ha det så bra alla make-up lovers!


Det här inlägget postades i Smink och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Smink – Ögonskuggspalett från Eleven

  1. systeryster skriver:

    du frågade mig vilken pallet jag valde att handla. det blev den med 180 färger i en mindre låda om sex ”brickor” .
    Funderar på att köpa den palett med bara bruna toner senare ( http://eleven.se/eleven-72-colour-eye-shadow-set-12735.html ) . Ska bara prova dessa färger jag redan fått hem.

    Hoppas du kan komma att finna rätt palett för dig

    • Jag har fortfarande inte beställt paletten. Vet inte varför jag inte får ändan ur vagnen. Är du nöjd med din palett? Jag vill så gärna ha en! Fast just nu måste jag prioritera annat. Usch vad tråkigt. Men snart så… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *