Skönhetsrecensioner – Gästpanelen hos StyleStore

Hur vet man om en skönhetsprodukt faller en på läppen? Det finns en djungel av skönhetsprodukter ute i handeln och det är inte lätt att välja. Det bästa är att testa. Ibland kan man få varuprover i butikerna. Har de inga varuprover att erbjuda kan man läsa skönhetsbloggarnas recensioner.

Smink och skönhetsrecensioner

Sedan en tid tillbaka recenserar jag skönhetsprodukter i StyleStores gästpanel. Det är känns jättespännande att testa och betygsätta olika skönhetsprodukter ur deras sortiment. Förutom jag själv kommer även skönhetsbloggarna Beauty Place, Elin Fagerberg, Vacker & Underbar, Make it Fab och Venus’ Vanity att recensera produkter från StyleStores webbshop.

Har du svårt att hitta i skönhetsdjungeln? Då ska du inte missa att läsa våra recensioner. Jag kan inte lova att det som passar mig även funkar för dig. Men mina recensioner kan fungera som inspiration i ditt sökande efter schyssta skönhetsprodukter.

Redan nu kan du kika på vad jag tyckte om Kings & Queens duschgel och Acquizhen ögonkräm och serum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

This entry was posted in Skönhet och smink and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>