Semester På Gotland – Blå Lagunen

Det är ganska dött på bloggen. Det beror på att jag är på semester. Jag befinner mig på Sveriges mest besökta ö – Gotland. Vi bor i en fashionabel stuga med kallvatten och utedass. Kallt vatten ska visst var bra för hyn så jag klagar inte. Men jag har svårt att komma på vad utedass ska va bra för. Har ni någon aning?

Här i stugan är det mobilt bredband som gäller. Vi använder Telenor. Eller försöker i alla fall. Men Telenor glömde att ge oss täckning här i Väskinde så vi får hålla till godo med Tele2 på mobilen. Jag är inte särskilt förtjust i mobilbloggande så därför blir det glest bland inläggen. På onsdag åker vi hem igen. Tills dess bjuder jag på en bild från Blå Lagunen. So long!

Bild på Blå Lagunen från min Semester på Gotland


Det här inlägget postades i Off topic och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *