Rost-rött-orange nagellack från Max Factor

Rost-rött-orange nagellack Max Factor Max Effect Mini Nail Polish nr 10Jag har funnit en ny kompis! Max Factor max effect mini nail polish. Ett pålitligt nagellack som står upp i alla väder. Först var jag tveksam. Max Factor lovar en hållbar färg som inte flagnar. Ja tjena, tänkte jag. Tyckte dessutom att prislappen var lite väl hög för ett minilack (59 kr). Andra kompisar som Depend och Mavala kostar ju under 50-lappen.

Men jag kunde inte motstå den snygga färgen. Nagellacket har en rost-röd-orange nyans med subtilt guldskimmer. En höstfärg som även funkar på sensommaren. Lacket torkar fort och sitter som berget. En riktig toppenkompis med andra ord. Och priset? Tja, det kunde vara lite billigare. Men ingen är ju perfekt…

Vad? Max Factor Max Effect Mini Nail Polish nr 10
Var? Kicks
Pris? 59 SEK/4,5 ml


Det här inlägget postades i Naglar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Rost-rött-orange nagellack från Max Factor

  1. Har gått förbi Max Factors lack några gånger nu, utan att köpa något…men nu blev jag sugen 🙂

  2. Veronica skriver:

    Jag har faktiskt aldrig testat Max Factors lack men nu blir jag lite nyfiken. Jag gillar färgen, mycket höstig.

  3. Jag är helnöjd. Har provat MF stora flaskor förut och varit besviken på torktiden. Men minilacket torkade bra och dröjde nästan 1 vecka innan det började nötas bort. Och då hade jag inte ens toplack! Många lacker jag har testat har flagnat lite i kanterna redan efter någon dag. Så jag är minst sagt nöjd. Dock lite dyrt som sagt. Både Depend och Mavala är ju både billigare och bjuder på 0,5 ml mer än MF. Men men… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *