Plastblommor och Konstgjorda Krukväxter

Är du precis som jag, en riktig krukväxtsabotör? Mina krukväxter dör så fort de ”kliver” innanför farstun. Antingen så dränker jag dem eller så glömmer jag bort att vattna. Sen fyra år tillbaka är jag kattägare. Min katt är också en riktig krukväxtsabotör. Han älskar att tugga på blombladen och vips så ser blomman ut som benrangel utan kläder. Bara stjälkarna står och vajar ensamma i sin kruka.

PLASTBLOMMOR I FINA KRUKOR

Idag finns det schyssta plastblommor och konstgjorda krukväxter som man kan ha i fina krukor och vaser. Här har ni en bild på plastblommor som står i mitt köksfönster. Jag har kombinerat krukor i samma färgskala men brutit av med den gula färgen för att skapa mer liv i arrangemanget.

plastblommor och krukor från ikea

Plastblommorna och krukorna har jag köpt på IKEA. Du kan hitta krukor, plastblommor och konstgjorda krukväxter i de flesta inredningsbutiker.

[adrotate banner=”28″]


Det här inlägget postades i Dekoration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *