Moroccanoil – hårvårdsprodukten nr 1 eller?

Moroccanoil hårvårdsprodukter

Jag är jättenyfiken på hårvårdsprodukterna från Moroccanoil. Enligt kändiseliten i det förlovade landet i väst ska Moroccanoil göra susen för håret. Inte för att kändisar skulle vara någon garanti för att en produkt är bra. Men man blir ju helt klart nyfiken. Jag har lockigt hår och har ännu inte hittat en produkt som funkar. Allt känns antingen för fett eller för tunt. Jag vill ha en produkt som inte stelnar, men ändå ger stadga. En produkt som formar mina lockar och inte frizzar till dem. En produkt som gör mirakel med mitt hår så jag slipper se ut som en trött och blek gammal maskrosboll i huvudet. Moroccanoil Intense Curl Cream ska tydligen vara bra för lockigt hår. Tror ni Moroccanoil funkar? Finns det någon som har testat denna hyllade mirakelprodukt? Sälj på Lyko.se och Bangerhead.se och diverse andra ställen.


Det här inlägget postades i Hår och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Moroccanoil – hårvårdsprodukten nr 1 eller?

 1. Jag är väldigt nyfiken på deras hårolja, feelunique leverar den dock inte till sverige, vilket är synd för de har oftast bäst priser 🙁

  • Jag är också otroligt nyfiken. Kikade in på Feelunique och såg att de faktiskt var dyrare på Intense Curl Cream än både Lyko och Bangerhead. Har aldrig shoppat på Feelunique så tack för tipset 🙂 Även om de var dyrare på Moroccanoil-produkter så såg jag en massa annat kul!
   God Jul!

 2. Amila skriver:

  Jag använder moroccanoil dagligen och har aldrig haft något bättre. kostar dock lite mer än annat men det är värt varje krona. Håret blir lent, man får glans och det är så sjukt vårdande. Det bästa är att det blir avsolut inte fettigt. Rekommenderar det starkt!

  • Nu har jag också testat Moroccanoil. Tycker den är fantastisk. Precis som du säger Amila, så är den dyr men värd varenda krona! Har även testat Proffs moroccanoil (finns på HM). Den är inte alls lika bra.

 3. Petra skriver:

  Denna serie finns att köpa hos Hårgänget på Götgatan. =)

 4. Felicia skriver:

  Macadamia natural oil är 1000 gånger bättre än moroccainoil! Dom har en hel serie och även specialprodukter för lockigt hår.

 5. frida skriver:

  Anvander moroccainoil med och ar supernojd. Kopte nyss Macadamia harinpackning med, och letar ni efter en bra harinpackning ar det verkligen att rekommendera. Vad kostar moroccainoil i Sverige?

 6. Thessa skriver:

  Jag har ganska fint, skandinaviskt hår och ÄLSKAR moroccan oil light. Mitt hår har blivit mycket fylligare och glansigare sen jag började använda M.O light. Bra att det finns anpassat till olika hårtyper! Är dock väldigt nyfiken på macadamias produkter, vet ngn om de finns för lite finare hår?

  • Fabiana skriver:

   Jag har ganska tjockt hår och tycker att macadamias stylingprodukter känns en aning tunga. Du som har fint hår kanske inte ska använda dessa. Fast jag är inte helt säker….

 7. Emelie Rios skriver:

  Jag har väldigt fint och tunt hår. Och dessa produkter funkade UNDERBART bra för mig. Jag ÄLSKAR alla deras produkter!! Rekommenderar starkt!

 8. Ida skriver:

  Mitt hår är blekt och slingat en miljard gånger om så det blir väldigt lätt frissigt och sprött. Det är också väldigt tjockt och kan vara svårhanterligt. Men Maroccan oil verkligen håller håret i skick! Det känns friskare än någonsin!

 9. Tilda skriver:

  Skulle du rekommendera deras original-olja eller denna ”Intense curl cream” mest? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *