Mellandagsrea 2010 – IKEA

Jag är en riktig IKEA-nörd och självfallet är jag medlem i IKEA-family. Imorgon den 26/12 startar IKEA sin mellandagsrea för alla som är medlemmar i IKEA-family. Rean pågår till den 30/12. Är du inte medlem så kan du ansöka om medlemskap i varuhuset och direkt börja ta del av alla erbjudanden. Ni som inte är medlemmar får snällt vänta till den 2/1 då rean startar för alla er andra.

HEMNES VITRINSKÅP / LINNESKÅP

Jag är jättesugen på att inreda mitt gästrum i en lantlig stil.  Under mellandagsrean säljer IKEA Hemnes vitrinskåp för 1995 kr (ord.pris 2995 kr). Jag tycket att skåpet är jättefint och har den där lantliga touchen. Jag tänkte att jag skulle använda det som linneskåp och förvara lakan och handdukar.  Vill man förvara andra saker som man vill dölja kan man köpa ett fint tyg som man spänner upp med en stålvajer innanför dörrarna. Då syns inte allt bråte men man får ändå ett fint skåp. Tyget förstärker den lantliga känslan.

Obs! Detta skåp rear de ut i Kungens Kurva. Vet ej om det finns för samma pris på andra IKEA-varuhus.

IKEA Hemnes vitrinskåp

[adrotate banner=”28″]


Det här inlägget postades i Förvaring, Rea - inredning, Sovrum, Vardagsrum och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mellandagsrea 2010 – IKEA

  1. maya skriver:

    visste inte ens att IKEA hade mellandags rea. åh, jag älskar hemnes serien… har en garderob och en stor byrå =) super fint i hemmet

    • Fabiana skriver:

      Älskar också Hemnes serien! Verkligen jättefina grejer. Tyvärr så upptäckte jag att det är lite olika produkter som är på rea beroende på IKEA-varuhus. Detta erbjudande finns på IKEA i Kungens Kurva (Stockholm). Kolla just ditt varuhus på deras hemsida. Hoppas det finns där du bor. Fin blogg du har, fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *