Magnum hörnsoffa – stor, mjuk, skön och funktionell

Min soffa är stor, mjuk, skön och funktionell. I soffan lever jag mitt liv under lata dagar. Här kan jag krypa ner under den mjuka pläden och titta på en spännande film eller läsa en bra bok. Vid ena hörnet av soffan har jag en läslampa och en armstödsbricka. Det är här jag oftast sitter och läser eller målar naglarna. Det andra hörnet är en kombinerad mat och datorplats. Här avnjuter jag min frukost eller sitter och bloggar. Soffan har stora armstöd som tillsammans med armstödsbrickorna skapar funktionella avställningsytor. Här kan jag ställa datorn, tekoppen eller vad det än må vara som i normala fall skulle kräva ett bord.

Soffan heter Magnum och kommer från Finnsoffan. Soffklädsel i mjuk och bred manchester. Färgen är ljust beige. Den mäter 275×275 cm och tar upp hela vardagsrummet. Detta är förövrigt något jag stör mig på, alltså inte på soffan men på att vardagsrummet är så litet.  Nä, soffan är underbar. Här skulle jag kunna spendera timmar om inte plikterna skulle kalla.

Magnum hörnsoffa i beige manchester
Magnum hörnsoffa: Finnsoffan
Svart sammetskudde: Jysk
Turkos kudde i flockmönster: Duka
Grå kudde: IKEA
Svartvit pläd: Hemtex
Gråblå matta Erslev: IKEA
Fult soffbord Lack: IKEA
Läslampa Lersta: IKEA
[adrotate banner=”28″]


Det här inlägget postades i Vardagsrum och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *