Korallrött nagellack från Mavala

Korallrött nagellack Nice nr 72 från Mavala
Röda nyanser på naglarna är verkligen min grej. Har snöat in mig totalt på den orangeröda trenden och den passar mig riktigt bra om jag får säga det själv. Just nu är Mavalas nagellack Nice nr 72 favoriten. Ett korallrött nagellack med diskret guldskimmer. Jättefräsch nyans som kommer att lyfta solbrännan i sommar, eller BUS-brännan för den som föredrar det. På bilden har jag målat två lager och det räcker gott och väl för att få ett täckande resultat. Färgen heter som sagt Nice nr 72 och kommer från Mavalas prisvärda nagellackssortiment. Ett toppenlack helt enkelt!

 


Det här inlägget postades i Naglar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *