Kicks nya nagellack – Thunder Sky nr 027

Kicks nagellack thunder sky nr 027 fotograferat med blixt

Kicks har kommit ut med en serie nagellack i många härliga färger. Jag köpte på mig ett gäng flaskor och först ut att testas är färgen Thunder Sky nr 027.

Vid första anblick kunde jag inte säga annat än wow. Färgen var jättefin i flaskan. Däremot blev jag förskräckt när jag målade första strykningen. Nagellacket blev ojämnt och fläckigt och jag fick skynda mig för att det inte skulle klumpa sig. Usch vad sur jag blev. Men skam den som ger sig. Hela tre gånger tog jag bort nagellacket och började om.

Andra strykningen gick mycket bättre. Nagellacket flöt ut fint och lade sig jämt över nageln. Inga klumpar, inga fläckar. Färgen blev underbar – skimrande mörkbrun med inslag av bordeaux. Påminner om vinrött men går mer åt brunt.

Sammanfattningsvis är Thunder Sky nr 027 ett svårhanterligt nagellack vid första strykningen. Men vid andra omgången ger det med sig och blir betydligt lättare att hantera. Färgen är skimrande elegant i mörkbrunt och bordeaux. Nagellacket är mycket prisvärt med en generös miniflaska på hela 8 ml.

Jag är nöjd trots allt!

Vad? Kicks Make Up Nailpolish Thunder Sky nr 027
Var? Kicks
Pris? 39 SEK


Det här inlägget postades i Naglar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kicks nya nagellack – Thunder Sky nr 027

  1. Gillar det verkligen! får se vilket som blir mitt första Kickslack 🙂

  2. Hihi just det lacket fastnade jag för när jag var inne på Kicks idag, så det fick följa med mig hem 🙂

    • Fabiana skriver:

      Jag tyckte färgen var jättefin. Lite knepigt vid första strykningen bara. Ser fram emot att höra vad du tyckte om lacket. En recension i din blogg kanske? Hoppas! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *