Funkar aspirinmasken?

Aspirinmask
För ett tag sedan testade jag den ombloggade Aspirinmasken. Nu undrar ni säkert hur det gick. Jo, jag kan väl säga såhär: det gick inte alls. Aspirinmasken är bra men passar inte mig. Varför inte? Jo, så här ligger det till. Jag har trott att jag föredrar billiga priser framför fina förpackningar. Men fy vad dåligt jag känner mig själv. Jag har blivit en riktig glamourbitch. Det var inte ett dugg kul att krossa piller i vatten och smeta på fejset. Inte ens det goda resultatet fick mig att go wow. Jag har sålt min själ till skönhetsföretagen. Jag föredrar helt enkelt en snyggt förpackad produkt framför en kletig huskur. Jag dock har inte förlorat mig helt och hållet. Snygga förpackningar till rimliga priser är fortfarande det som pumpar mitt hjärta bäst.

Aspirinmask - Recept och bilder

Okej, hur var det då med aspirinmasken? Funkar den? Ja den funkar om du som jag har yttorr hud, fet T-zon, är torr på vintern och fet på sommaren. Den är billig och har många användningsområden, typ huvudvärk, mensvärk, taskig hy. MEN den är meckig, kletig och tråkig. Betyget blir 3!

Vill du fortfarande testa aspirinmasken? Här hittar du receptet.

Pris: 35-65kr (Bamyl alt. Aspirin)
Inköpställen: Din lokala droghandlare
Betyg: 3


Det här inlägget postades i Hud och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Funkar aspirinmasken?

  1. Emma skriver:

    Du behöver inte skämmas. Har man väl varit i glamourdjungeln så återvänder man inte. Jag har inte fastnat för NÅGOT av de hemmakurerna som finns. Jag vill ha en ny, obruten lyxig förpackning =)

    SV: Ja kanske det, jag ska fan försöka starta en ful-inbakad-fläta-trend =)

  2. jumaali alizada skriver:

    hej den där aspirin som ni pratar om det väldig mycket skulle fråga funkar det om man har fläck i ansikte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *