EOTD – sotade ögon med Make up Store Microshadow Jubilee

Idag fick syrran agera modell när jag gjorde en svart sotning med min nya ögonskugga från Make up Store. Ögonskuggan heter Jubilee och ingår i microshadow-sortimentet. Den har riklig pigmentering men som vanligt när det gäller svarta skuggor så krävs det en del arbete för att den inte ska bli fläckig. Har skrivit om denna ögonskugga i ett tidigare inlägg och jag måste säga att jag gillar den skarpt!

Jag började med att lägga på ett rikligt lager på ögonlocket med den svarta ögonskuggan. Sedan tog jag en snedskuren pensel och målade under ögat med samma färg. Suddade kanterna noga med en rund, mjuk pensel. Sedan applicerade jag en ljus guldskimrande ögonskugga under ögonbrynet och suddade ihop den ljusa med den mörka skuggan. Bägge ögonskuggor är guldskimrande så de smälter ihop väldigt bra. Till ögonbrynen använde jag en gråbrun ögonskugga som jag applicerade med en snedskuren pensel. Till sist målade jag kajal på vattenlinjen och hade rikligt med svart mascara på fransarna.

EOTD MUS microshadow jubilee eyes openEOTD MUS microshadow jubilee eyes closed

Smink och penslar

Svart ögonskugga: MUS microshadow Jubilee
Highlighter: H&M 36 Eyeshadow palette nr 3 (se bild)
Ögonsbrynsskugga: Grimas nr 883
Mascara: Maybelline Great Lash Mascara
Kajal: H&M
Penslar: se bild

penslar till svart sotning
H&M eyeshadow palette nr3


Det här inlägget postades i Sminkningar och EOTD och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till EOTD – sotade ögon med Make up Store Microshadow Jubilee

  1. Kurre skriver:

    Vackert, vackert. Jag gillar din stil!

  2. delinda skriver:

    tack snälla 🙂

    jättesnygg sotning du gjort, så klassiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *