Depend nr 210 ett sommargult nagellack

Gult nagellack Depend nr 210

Depends gula nagellack nr 210 är en härlig pastellig historia. Gula nagellack har en tendens att se glåmiga och tråkiga ut. Men Depends nr 210 har ett fint silverskimmer som ger det lyster och glans.

Nagellacket ser riktigt härligt ut och mina tankar förs till brunbrända kroppar i ett soligt Miami Beach. Nu är det faktiskt så att mina händer är allt annat än brunbrända och nagellacket framhäver mina grisrosa fingrar. Men längre fram i sommar kommer det sitta som en smäck när jag är brunbränd och fin. Då återstår bara en flygbiljett till Miamis pulserande strandliv.

För att återgå till nagellacket så måste jag faktiskt göra er lite besvikna. Färgen är tipptopp, wow, kabom, slå på stora trumman! MEN, vilket jobbigt lack att måla med. Se till att ha obegränsat med tid. Det är tjockt i konsistensen. Kräver minst tre strykningar och låååång torktid. Med andra ord svårt att få det jämt och inget du gör i en handvändning. Jag grundade med ett vitt nagelack från Mavala (nr 49) för att få det någorlunda jämt.

Sammanfattningsvis är detta ett gult nagellack med silverskimmer. Det är svårapplicerat och kräver tid och tålamod. Den fina färgen och det billiga priset väger dock upp nackdelarna.

Depend nr 210 kom hösten 2010 och kan vara svår att få tag på. IsaDora har ett liknande gult nagellack med skimmer, IsaDora nr 653.

Depend minilack nr 210 kostar 25 kr och finns hos Kicks och Åhléns.
IsaDora nr 653 Mellow Yellow kostar 69 kr hos Lyko.
Mavala nr 49 White kostar 46 kr hos Vivazon.


Det här inlägget postades i Naglar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *