Dagens sminkning – korallrött läppstift

Dagens sminkning - korallröda läppar

Dagens sminkning bestod av diskret sotade ögon och röda läppar, smack! Ögonen sotade jag med en grå ögonskugga. På den grå skuggan applicerade jag en guldskimrande ögonskugga över halva ögongloben som jag suddade mot inre ögonvrån. Svart ögonskugga närmast fransraden. Vit/ljusbeige ögonskugga under ögonbrynet. Ögonbrynen målade jag med en gråbrun skugga. På läpparna använde jag en korallröd läpppenna som jag målade över hela läppen och lade på ett ljust läppglans för att få lite lyster.

Egentligen är det ganska värdelöst att försöka förklara hur man gör i text. Men jag lägger ut lite bilder i alla fall. Om inte annat så kan bilderna fungera som en inspirationskälla. Framöver har jag tänkt filma mina sminkningar. Så håll utkik, inom en snar framtid lägger jag ut sminktutorials här på bloggen. Måste bara skaffa mig tid och en bra kamera!

Foundation: Clinique, Even Better nr 03
Concealer: H&M, nr 12
Puder: Clinique, Redness Solution
Rouge: Grimas nr 550 + 563
Ögonskuggor: Grimas, nr 105, 705, 101, 580
Ögonbrynskugga: Grimas, nr 883
Mascara: Clinique, high impact curling mascara nr 01
Läppenna: Kryolan, nr CP03
Läppglans: H&M, liknande ”bite me blondie”
[adrotate banner=”27″]


Det här inlägget postades i Sminkningar och EOTD och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *