Curlformers – locka håret på ett enkelt sätt

curlformers - locka håret på ett enkelt sätt

Vill du också ha lockigt hår? Är du trött på locktången som bränner öronen av dig? Eller har du fått nog av dyra hårpermanenter som ändå bara får dig att se ut som en trött pudel? Nu kan du locka håret på ett enkelt sätt med Curlformers.

Läste om Curlformers på webben och youtubade genast fram några klipp och föll direkt för produkten. Den största fördelen är att det ser så otroligt enkelt ut (fast det gör det väl alltid… 🙂 ). Men det som är bra är att du inte behöver använda värme. Värme sliter otroligt mycket på håret. Locktänger och plattänger sliter extra mycket eftersom håret är i direktkontakt med värmen. Med Curlformers kan du som sagt skippa värmen om du vill. Har du bråttom kan du använda hårfönen tillsammans med Curlformers, ett mycket skonsammare alternativ till locktänger.

Curlformers säljs hos Eleven.se


Jag har inte testat produkten men det ser ju onekligen väldigt lockande ut :-).


Det här inlägget postades i Hår och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Curlformers – locka håret på ett enkelt sätt

 1. jag är så glad att jag hittade din blogg! ska vi köra ettt länkbyte? hur många besökare har du? kramis

 2. Hårinpackningar skriver:

  Jättebra hårtips!

 3. Thereße skriver:

  Hej Fabiana!!!
  Jag har precit hittat till din blogg genom paows sida!
  Jag måste säga att jag gillar den starkt!!
  Jag är själv svensk men jag älskar libanesiska Diana fakhoury hon är dret vackraste jag sett 🙂 det jag undrar är om du kan skriva om någon av hennes sminkningar. Hur får man till hennes look? Jag skulle uppskatta de jätte mycket om duville göra ett i lägg om det :))
  Kram från Tess

 4. Ebba Pop skriver:

  Hej! Måste bara säga som frisör/makeup artist att det är otroligt roliga tips du kommer med! Alltid roligt att hitta nya sätt att jobba på och använda! Jag gillar verkligen när man är engagerad och delar med sig av sina kunskaper. Kommer antagligen länka när du lägger upp något mer kul jag kan dela med mina läsare 🙂

  Keep up the good work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *