Bronsfärgat nagellack – Bohemian Chic från Kicks Makeup

Bronsfärgat nagellack Bohemian Chic från Kicks Makeup NailpolishÄnnu en bild på bronsfärgat nagellack Bohemian Chic från Kicks Makeup Nailpolish

Min favorit bland Kicks nagellack är definitivt färgen Bohemian Chic. Ett bronsfärgat nagellack med elegant retrokänsla. Får mig att tänka på ett chict 70-tal där den bohemiska stilen blandades friskt med disco, glamour och elegans. Känns helt rätt för mig denna höst. Vi kommer nog att hänga till lååångt in på nästa sommar. Om flaskan räcker, såklart. Men det lär inte bli några problem. Kicks är generösa med sina 8 ml i ett minilack! För endast 39 kr kan du också bli lika chic. 🙂

Vill du se fler nagellack från samma serie? Spana då in mitt inlägg om färgen Thunder Sky. Eller inlägget om alla mina nagellack från Kicks.

Vad? Kicks Makeup Nailpolish Bohemian Chic nr 019
Var? Kicks
Pris? 39 SEK


Det här inlägget postades i Naglar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Bronsfärgat nagellack – Bohemian Chic från Kicks Makeup

  1. Anna skriver:

    Tänk jag stod och sneglade på detta lack när jag var inne på KICKS senast men köpte få några andra lack.. tror bestämt jag måste gå tillbaka och ta med mig denna goding hem 🙂

  2. heej! Det här har ingenting med ditt inlägg att göra. Har du något bra tips på bra torrschampon till ett bra pris? Något man kanske kan köpa på Kicks eller så. Är jättesugen på ett torrschamo, men är alltid osöker på vilket märke jag ska köra på. Hoppas du svarar på detta för det är ett litet bekymmer för mig! hehe.
    Pussss

    • När man använder torrschampo behöver man borsta håret efteråt och då borstar jag bort mina lockar (ser inte klok ut då 🙂 ), därför har jag aldrig provat torrschampo. Men jag vet andra som provat och vad jag vet så är många nöjda med Björn Axéns torrschampo. Säljs bl.a. hos Åhléns och Kicks. Lycka till!

  3. Skulle uppskatta om du kunde svara på min blogg? För det är lite jobbigt om jag ska behöva gå tillbaka till detta inlägg och kolla. Detta är trots allt första gången jag är inne här! Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *