Bästa mascaran – Kanebo Sensai mascara 38º C

Sensai mascara 38º C separating & lengthening från Kanebo
Har ni testat Sensai mascara 38º C separating & lengthening från Kanebo? Bästa mascaran någonsin, enligt mig.

I helgen var sambon på kryssning och överraskade mig med Sensais mascara. Nåja, överraskade var nog att ta i. Med sig på kryssningen hade han dottern som jag noga hade försett med information om mascaran ifall sambon skulle få för sig att köpa en present åt mig. 🙂

Sensai mascara 38º C separating & lengthening separerar och förlänger fransarna utan klumpar. Är dessutom superlätt att ta bort med varmt vatten. Minst 38-gradigt vatten eller varmare, därav namnet. Inget krångel med remover. Har även testat den enklare varianten Sensai mascara 38º C och varit supernöjd.

Kanebos mascaror är ganska dyra men väl värda varenda krona. Sensai mascara 38º C separating & lengthening går loss på 300 kr hos Kicks och Åhléns. Men Eleven.se brukar ha bra priser. Just nu säljer Eleven.se den enkla varianten Sensai mascara 38º C för 179 kr.


Det här inlägget postades i Smink och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bästa mascaran – Kanebo Sensai mascara 38º C

  1. ida skriver:

    jag älskar 38 graders mascaror! har provat sensai men jag tycker clinique – impact recourbant opyimal är bättre 🙂

    • Cliniques mascara har jag också testat. När den var ny tyckte jag att den var så kladdig. Men nu efter några månader så är den väldigt bra. Men den slår inte Sensai by Kanebos 38 degree (tycker jag 🙂 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *