Balkongmöbler – dags att inreda balkongen

Baden Baden stol från Rusta och konstgjorda växter - plastblommor från IKEA

Shit det börjar dra ihop sig. Måste inreda balkongen nu! Känns som om sommaren snart är över och den har inte ens börjat. Varje sommar tänker jag att jag ska göra fint på balkongen. Köpa trädgårdsmöbler, inreda med mysiga kuddar och dynor, köpa blomlådor och plantera blommor. Inget av detta blir av. Jag sitter och planerar och planerar och vips så är sommaren slut!

Denna sommar SKA jag göra fint på balkongen. Jag ska köpa mig en baden baden stol så jag kan ligga och steka mig så cancern flödar. Jag ska fylla blomlådan med växter så bina blir glada. Sen ska jag sitta där och mysa på min alldeles superduper mysiga balkong. Anas en viss ironi? Ja, jag ska bara skaffa mig en baden baden stol och några plastblommor. Sola ska jag göra med måtta och bina vill jag hålla borta!

 


Det här inlägget postades i Balkong - uteplats och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *