Aspirinmask vecka 2

Aspirinmask - Recept och bilder

Förra veckan skrev jag att jag hade testat att lägga en aspirinmask. Idag var det dags att fortsätta med denna kletiga historia. Jag vill ju inte vara sämre än någon annan så självklart kommer jag köra denna aspirinmask några veckor framöver. Jag är nöjd hittills men jag kan inte påstå att jag har uppnått något resultat ännu. Men skam den som ger sig. Denna vecka provade jag att blanda tabletterna med honung för att få en bättre konsistens på ansiktsmasken. Jag tyckte det funkade bra utan honung, men det ska tydligen vara bra för huden. Man kan lika gärna skippa honung om man inte har det hemma. Vill du också lägga aspirinmasken? Gör så här:

Recept på Aspirinmask

1. Droppa vatten på 4 st tabletter (jag använder Bamyl – mucho billigare än Aspirin – same shit).
2. Mosa tabletterna med en tsk.
3. Blanda massan/pulvret med 1 tsk honung.
4. Kleta på i ansiktet.
5. Vänta 10-20 min.
6. Fukta händerna och peela.
7. Skölj.
8. Smörj.
9. Klart!

Finns det någon som vet hur länge man ska köra aspirinmasken för att uppnå resultat?


Det här inlägget postades i Hud och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Aspirinmask vecka 2

 1. SimSim skriver:

  Hej!
  Acetylsalicylsyra, som aspirin innehåller är en svagare form av Salicylsyra.
  ”Salicylsyra har liknande egenskaper som acetylsalicylsyra, men den är mer aggressiv mot kroppen och används numera sällan i invärtes medicin.”

  Med denna info vill jag bara meddela att du som gillar bra produkter, och även fina förpackningar, satsa på Proactiv. Visst det är mycket reklam och lite överpris, men det innehåller med salicylsyra som är en extremt vitaminrik, behandlande och antiseptisk syra (för huden).

  I Sverige säljer de Salicylsyra, men inte alls lika stark som Proactiv (2%).

  Vill du köpa ren salicylsyra och använda som toner på huden (som jag gjort i flera år) Kan du gå till närmaste Polska butik (de säljer mycket receptfria polska mediciner) för ca 20-30 kr för 100 ml.

  Try it out!
  SimSim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *